Punem intr-un castron ouale intregi cu zaharul tos, zaharul vanilat si praful de sare. Mixam foarte bine a.i sa se dubleze volumul. Se adauga faina am
Punem intr-un castron ouale intregi cu zaharul tos, zaharul vanilat si praful de sare. Mixam foarte bine a.i sa se dubleze volumul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi mixati si adaugati laptele caldut, coaja de lamaie, si untul topit si racit ( eu l-am pus caldut, l-am tinut un pic in congelator). Pe masura ce adaugati ingredientele, mixati tot timpu. Aluatul este gata cand face bule. Se pun bobitele de ciocolata si se amesteca usor cu o lingura. Pregatim formele de briose. Le ungem si le tapetam cu faina. Umplem formele cam trei sferturi. Presaram deasupra bucatelele de nuca date prin faina. Bagam tava la cuptorul incins la 175 grade, pt 30-35 min. max. Le putem scoate foarte usor din forme si atunci cand unt calde
Pofta buna! Reteta Briose cu ciocolata si nuci a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro Alte retete de briose gasiti aici: Muffins cu ciocolata, Muffins pufosi cu bucatele de ciocolata, Muffins cu portocale si ciocolata
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti