Retete dietetice
Fierbem laptele impreuna cu esenta de vanilie. Cand laptele incepe sa fiarba, adaugam cele 130 g de gris, presarandu-l in ploaie si amestecam continuu. Dam focul la minim si amestecam pana obtinem o compozitie groasa. Daca considerati ca grisul nu este suficient de gros, atunci mai adaugati putin gris.
Spalam capsunile si apoi le taiem pe jumatate. Asezam capsunile pe peretii cilindrului. Punem 3 linguri de gris intr-un pos de unica folosinta. Turnam grisul in forma cilindrica pana acoperim capsunile. Dupa ce le-am acoperit, continuam sa punem gris cu lingura pana aproape de suprafata cilindrului. Eu nu am avut aceasta forma, asa ca am facut-o dintr-un carton mai gros. Presaram deasupra zahar pudra. Decoram cu feliute de capsuni si ciocolata rupta in bucatele.
Am servit acest desert minunat alaturi de dulceata de capsuni. Este foarte bun!