Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilnat si sare. Se adauga branza. Se amesteca bine apoi se adauga grisul si coaja de la o lamaie Se bat albusur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 3 galbenusuri
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 praf sare
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g gris
  • 3 albusuri
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 40g unt pt prajit (eu am folosit ulei).

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilnat si sare. Se adauga branza. Se amesteca bine apoi se adauga grisul si coaja de la o lamaie Se bat albusurile spuma si se adauga usor la compozitie. Eu am pus foarte putin ulei intr-o tigaie de teflon si am pus cu lingura gramajoare pe care le-am aplatizat usor tot cu lingura. Nu trebuiesc tinute mult timp. Se pot consuma cu diverse sosuri sau inghetata. Eu le-am pus un pic de gem de cirese amare. Le-am pudrat un pic nasul Sunt buni si reci. Si o parere personala: seamana foarte mult cu pan-cakes-urile. Se fac foarte repede. In nici 30 de min erau si mancati. Mie mi-au iesit 9 buc.


Pofta buna! Reteta Papanasi usori a fost propusa de Mica Livia pe forum culinar.ro

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos