Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilnat si sare. Se adauga branza. Se amesteca bine apoi se adauga grisul si coaja de la o lamaie Se bat albusur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 3 galbenusuri
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 praf sare
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g gris
  • 3 albusuri
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 40g unt pt prajit (eu am folosit ulei).

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilnat si sare. Se adauga branza. Se amesteca bine apoi se adauga grisul si coaja de la o lamaie Se bat albusurile spuma si se adauga usor la compozitie. Eu am pus foarte putin ulei intr-o tigaie de teflon si am pus cu lingura gramajoare pe care le-am aplatizat usor tot cu lingura. Nu trebuiesc tinute mult timp. Se pot consuma cu diverse sosuri sau inghetata. Eu le-am pus un pic de gem de cirese amare. Le-am pudrat un pic nasul Sunt buni si reci. Si o parere personala: seamana foarte mult cu pan-cakes-urile. Se fac foarte repede. In nici 30 de min erau si mancati. Mie mi-au iesit 9 buc.


Pofta buna! Reteta Papanasi usori a fost propusa de Mica Livia pe forum culinar.ro

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii