Coup Jacques

Se taie fructele cuburi mici proaspete, si se amesteca cu vermutul alb. Se vor lasa la frigider pentru macerare. Dupa ce a stat la frigider se pun in

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Fructe proaspete sau coktail de fructe amestecate din comert
  • 400 gr
  • inghetata 150 gr
  • frisca 150 gr
  • vermut garone 50 ml
  • toping ciocolata (sos ciocolata) 55 gr
  • sticks finetti de ciocolata 150 gr

Mod de preparare

Se taie fructele cuburi mici proaspete, si se amesteca cu vermutul alb. Se vor lasa la frigider pentru macerare. Dupa ce a stat la frigider se pun in cupe si se va adauga deasupra inghetata, frisca tigaretele de finetti ciocolata, apoi topingul de ciocolata deasupra.
Acest preparat este de un gust inconfundabil, este foarte racoritor pe timpul veri si la ori ce eveniment special.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...