Inghetata cu capsuni este potrivita pentru sezonul cald. Ingredientele pentru inghetata sunt: capsuni, frisca, zahar.
Inghetata cu capsuni se pregateste asa: capsunile se spala si se lasa la scurs intr-o sita. Se taie cubulete, apoi se paseaza cu un blender si se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar. Se bate frisca cu restul de zahar si cu zaharul vanilat. Se amesteca cele doua compozitii si se amesteca usor, sa nu se lase. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu folie, se acopera si se baga in congelator.
Se serveste ornata cu fructe proaspete si frunze de menta.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa