Inghetata cu capsuni este potrivita pentru sezonul cald. Ingredientele pentru inghetata sunt: capsuni, frisca, zahar.
Inghetata cu capsuni se pregateste asa: capsunile se spala si se lasa la scurs intr-o sita. Se taie cubulete, apoi se paseaza cu un blender si se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar. Se bate frisca cu restul de zahar si cu zaharul vanilat. Se amesteca cele doua compozitii si se amesteca usor, sa nu se lase. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu folie, se acopera si se baga in congelator.
Se serveste ornata cu fructe proaspete si frunze de menta.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat
N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...
Mic dejunOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj