Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda. Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o fa
Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda.
Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o farfurie uda.
Dupa racire, se piseaza. Caramelul pisat si fructele confiate, taiate cubulete, se inglobeaza in frisca.
Se umple o forma pentru congelator cu crema de inghetata si se lasa 2 ore la congelat.
Alte dulciuri recomandate
prajitura cu visine
Dulceata visine
Tarta cu visine
Sirop de coazace
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa