Inghetata caramel

Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda. Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o fa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g frisca
  • 60 g zahar
  • 100 g fructe confiate
  • 100 g migdale
  • 100 g zahar
  • caramel

Mod de preparare

Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda.

Se toarna peste el migdalele taiate fin, se amesteca repede si se rastoarna pe o farfurie uda.

Dupa racire, se piseaza. Caramelul pisat si fructele confiate, taiate cubulete, se inglobeaza in frisca.

Se umple o forma pentru congelator cu crema de inghetata si se lasa 2 ore la congelat.
Alte dulciuri recomandate

prajitura cu visine

Dulceata visine

Tarta cu visine

Sirop de coazace

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...