1. Freci galbenusurile cu zaharul, laptele praf si cacaua cernuta. Adaugi apa putin cate putin, apoi fierbi compozitia pe foc mic pana se ingroasa, a
1. Freci galbenusurile cu zaharul, laptele praf si cacaua cernuta. Adaugi apa putin cate putin, apoi fierbi compozitia pe foc mic pana se ingroasa, amestecand mereu.
2. Bati albusurile spuma, le adaugi in compozitia de cacao racita si omogenizezi. Dai apoi inghetata la congelator. Dupa 4 ore o rastorni pe o farfurie si o decorezi cu frisca si ciocolata rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa