O inghetata delicioasa care este ideala in dieta datorita ingredientelor folosite.
Cu ajutorul unui pai se scot mai usor samburii cireselor.Intr-un blender se mixeaza laptele/crema de orez, ciresele si indulcitorul, dupa care se toarna compozitia intr-o caserola. Caserola se aseaza in congelator si, din 15 in 15 minute, se amesteca inghetata, pentru a sparge cristalele de gheata care se vor forma si pentru a obtine o textura mai cremoasa. Cand este aproape gata se pune in forme in care se introduce un biscuit in mijloc si se mai lasa 30 minute la congelator.
Sosul Pesto este foarte raspandit si cunoscut. Provine din Italia, dar se gaseste si la noi in aproape toate magazinele....
Sos Pesto cu nuci si arahideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.