1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 2. Se adauga laptele care se toarna treptat amestecand continuu. 3.
1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa.
2. Se adauga laptele care se toarna treptat amestecand continuu.
3. Se pune vasul la bain-marie, la foc potrivit. Se amesteca tot timpul in vas. Compozitia nu trebuie sa fiarba!
4. Compozitia trebuie sa stea pe foc pana cand se ingroasa.
5. Se ia vasul de pe foc, si se lasa compozitia la racit. Se amesteca din cand in cand.
6. Cand compozitia este rece se adauga frisca, esenta de vanilie, romul, coniacul si nucsoara.
7. Se amesteca bine si se pune la congelat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa