Inghetata de branza cu zmeura si coacaze

Pentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele. Pune deoparte 100-100 g de zmeura si coacaze pentru decor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de branza cu zmeura si coacaze

Ingrediente

  • 350 g coacaze
  • 350 g zmeura
  • 2 oua
  • 120 g zahar pudra
  • 4 linguri suc de lamaie
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 500 g branza de vaca
  • 150 ml frisca.

Mod de preparare

Pentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele.  Pune deoparte 100-100 g de zmeura si coacaze pentru decor. Piseaza zmeura si coacazele ramase. Freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu sucul de lamaie, pana amestecul devine alb. Adauga la fructele pisate coaja de lamaie rasa, branza sfaramata, crema de galbenusuri cu lamaie, albusurile batute spuma tare si frisca batuta. Toarna compozitia intr-un vas din metal si pastreaza-l la congelator aproximativ 2 ore, amestecand energic din 15-20 de minute.


Inghetata de branza cu zmeura si coacaze se serveste pa farfurioare sau in boluri, ornatacu fructe proaspete si eventual cu biscuiti sau piscoturi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii