Se separa albusurile si se bat spuma. Se adauga zaharul tos si o jumatate de lingurita de esenta de rom, sau o lingura de rom. Se bate spuma pana can
Se separa albusurile si se bat spuma. Se adauga zaharul tos si o jumatate de lingurita de esenta de rom, sau o lingura de rom. Se bate spuma pana cand se face ca zapada, dupa care se introduce la frigider. Se dizolva cacaua si zaharul vanilat intr-un sfert de cana de apa fiarta si se lasa pana se raceste acest lichid, apoi se da la frigider. Dupa vreo doua ore, se scot si se amesteca astfel: se rastoarna intr-un vas mai intai spuma din albusuri, apoi frisca si la urma, cacaua dizolvata. Se amesteca bine cu telul pana cand se omogenizeaza, apoi se pune in cupe, iar acestea se pun la congelator pana in momentul servirii.
Alte retete dulciuri recomandate
Inghetata cu capsuni
Inghetata de zmeura
Galuste cu prune
De mult timp planuiesc cu fetita mea sa executam un tort brownie. Ne place foarte mult brownie. Am incercat brownie cu crema...
Tortul nostru brownieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj