Inghetata de cacao

Se amesteca ouale intregi impreuna cu zaharul intr-un vas. Se adauga laptele si cacaua si se pune compozitia pe foc mic. Se lasa sa se ingroase dupa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 jumatate pahar lapte
  • 2 linguri cacao
  • 400 gr frisca

Mod de preparare

Se amesteca ouale intregi impreuna cu zaharul intr-un vas. Se adauga laptele si cacaua si se pune compozitia pe foc mic. Se lasa sa se ingroase dupa care se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se adauga frisca. Compozitia rezultata se toarna in forme si se pune la congelator.


Se serveste inghetata dupa ce s-a intarit.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Ciocolata de casa Turta dulce

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii