Inghetata de cacao

Se amesteca ouale intregi impreuna cu zaharul intr-un vas. Se adauga laptele si cacaua si se pune compozitia pe foc mic. Se lasa sa se ingroase dupa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 jumatate pahar lapte
  • 2 linguri cacao
  • 400 gr frisca

Mod de preparare

Se amesteca ouale intregi impreuna cu zaharul intr-un vas. Se adauga laptele si cacaua si se pune compozitia pe foc mic. Se lasa sa se ingroase dupa care se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se adauga frisca. Compozitia rezultata se toarna in forme si se pune la congelator.


Se serveste inghetata dupa ce s-a intarit.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Ciocolata de casa Turta dulce

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa...

Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca