Inghetata de cafea

Se fierbe intr-un vas laptele cu nesul. Se freaca zaharul cu galbenusurile puse pe rand. Se toarna peste galbenusuri laptele, cate putin, se amestec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 3 linguri de nes
  • 300 g zahar
  • 8 galbenusuri

Mod de preparare

Se fierbe intr-un vas laptele cu nesul.

Se freaca zaharul cu galbenusurile puse pe rand.

Se toarna peste galbenusuri laptele, cate putin, se amesteca si se fierbe pana se ingroasa.

Se raceste.

Se pune in forma si se introduce in congelator
Alte retete recomandate

Tarta cu mere

Compot mere

Socata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...