Inghetata de cafea

Inghetata de cafea are un gust excelent si este usor de preparat. Aveti nevoie de cafea, lapte, zahar, frisca si vanilie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg lapte
  • 400 g zahar
  • 3 cescute cafea concentrata
  • 300 g frisca
  • vanilie.

Mod de preparare

Inghetata de cafea are un gust excelent si este usor de preparat. Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se ames­teca cu zaharul si cafeaua. Cand s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat. Din cand in cand mai amestecati in inghetata de cafea, pentru ca sa nu se formeze un bloc compact de gheata.


Inghetata de cafea se serveste cu putina frisca deasupra sau cu cafea macinata fin.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca