Inghetata de cafea are un gust excelent si este usor de preparat. Aveti nevoie de cafea, lapte, zahar, frisca si vanilie.
Inghetata de cafea are un gust excelent si este usor de preparat. Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cand s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat. Din cand in cand mai amestecati in inghetata de cafea, pentru ca sa nu se formeze un bloc compact de gheata.
Inghetata de cafea se serveste cu putina frisca deasupra sau cu cafea macinata fin.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii