Inghetata de cafea

Se freaca 8 galbenusuri cu 300 gr. zahar. Se amesteca cu 9 decilitri de lapte, la care s-a adaugat un decilitru de cafea foarte concentrata. Restul se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 300 gr. zahar
  • 9 decilitri lapte
  • 1 decilitru cafea

Mod de preparare

Se freaca 8 galbenusuri cu 300 gr. zahar. Se amesteca cu 9 decilitri de lapte, la care s-a adaugat un decilitru de cafea foarte concentrata. Restul se face ca inghetata de vanilie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...