Inghetata de cafea cu frisca

Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cind s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg lapte
  • 400 gr. zahar
  • 3 cescute cafea concentrata si strecurata
  • 300 gr. frisca
  • vanilie

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cind s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat
Se serveste cu putina frisca batuta

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca