Inghetata de caise

Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile, se adauga laptele fiert si racit si se pune la foc amestecind mereu pina ce se ingroasa (nu trebuie sa fiarb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • 210g zahar
  • 1 litru lapte
  • 1 pahar frisca
  • ¼ kg caise

Mod de preparare

Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile, se adauga laptele fiert si racit si se pune la foc amestecind mereu pina ce se ingroasa (nu trebuie sa fiarba). Se lasa compozitia sa se raceasca. Cind este aproape gata se adauga caisele coapte, curatate si strivite bine mai inainte, dupa care se pune la inghetat. Cind totul este aproape inghetat, se adauga 1 pahar frisca si se mai amesteca inca 10 minute. Se da iar la gheata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...