Se fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa, zaharul, zeama de lamaie, es
Se fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa, zaharul, zeama de lamaie, esenta de migdale, albusul de oua batut si se amesteca totul bine.
Se toarna in cupe si se tine la congelator pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Prajitura snikers Prajitura cu gem
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa