Inghetata de caise

Se fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa, zaharul, zeama de lamaie, es

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l apa
  • 1 albus
  • 500 gr caise
  • 500 gr zahar
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • esenta de migdale

Mod de preparare

Se fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa, zaharul, zeama de lamaie, esenta de migdale, albusul de oua batut si se amesteca totul bine.


Se toarna in cupe si se tine la congelator pana la servire.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu visine Prajitura snikers Prajitura cu gem

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...