Inghetata de caise cu suc de lamiie

Se face un sirop gros din zahar si apa. Cind s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamiie. Se fierbe pina se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apo

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 zahar
  • 300 g caise decojite si strivite
  • zeama de la 2 lamii
  • 60 ml apa

Mod de preparare

Se face un sirop gros din zahar si apa. Cind s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamiie. Se fierbe pina se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune la congelator.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...