Inghetata de capsuni

Se curata fructele, se spala in mai multe ape si se zdrobesc cu o lingura de lemn. Se strecoara fructele prin tifon, timp in care se dizolva zaharu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr capsuni
  • 500 gr zahar
  • 1 l apa

Mod de preparare

Se curata fructele, se spala in mai multe ape si se zdrobesc cu o lingura de lemn. Se strecoara fructele prin tifon, timp in care se dizolva zaharul intr-un litru de apa calda pe foc mic. Se adauga sucul de capsuni, se tine vasul pe foc cinci minute, apoi se lasa sa se raceasca continutul care se pune in forme speciale din metal si se aseaza in congelator.


Alte retete: Prajitura cu nuci Spuma de capsuni Portocale umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...