Inghetata de capsuni cu fructe si glazura de ciocolata

Se amesteca 4 linguri de lapte, praful de budinca si zaharul. Restul de lapte se incalzeste apoi se ia de pe foc, se amesteca cu praful de budinca di

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ l lapte
  • ½ praf de budinca de ciocolata
  • 1 ½ lingura de zahar
  • 4 piersici coapte
  • 65 kg inghetata de capsuni
  • 4 dg migdale

Mod de preparare

Se amesteca 4 linguri de lapte, praful de budinca si zaharul. Restul de lapte se incalzeste apoi se ia de pe foc, se amesteca cu praful de budinca dizolvat si se fierb impreuna amestecand intre timp. Dupa aceea se raceste. Piersicile se introduc in apa fierbinte pentru cateva secunde apoi se curata, se taie in doua, se scot samburii si se taie iarasi in patru. Inghetata de capsuni se pune in cupe, se toarna deasupra glazura de ciocolata si se decoreaza cu migdalele si bucatile de piersici.
Alte retete cu capsuni recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pogacele cu branza si seminte

Perfecte de rontait 

Pogacele cu branza si seminte
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii