Inghetata de capsuni cu iaurt

Se spala capsunile, se indeparteaza coditele si se zdrobesc cu sapte linguri de zahar. Se trece acest piure prin sita si pasta obtinuta se omogenizea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de capsuni
  • 7 linguri de zahar
  • un pliculet de zahar vanilat
  • 8 linguri de iaurt gras cu fructe exotice
  • 5 linguri de frisca lichida

Mod de preparare

Se spala capsunile, se indeparteaza coditele si se zdrobesc cu sapte linguri de zahar. Se trece acest piure prin sita si pasta obtinuta se omogenizeaza cu iaurtul cu bucatele de fructe exotice. Se bate frisca spuma cu zaharul vanilat si se incorporeaza cu amestecul de fructe si iaurt. Se pune compozitia intr-un bol sau in mai multe forme si se tine la congelator, sa se intareasca.

Alte retete dulciuri recomandate

Galuste cu prune

Inghetata cu capsuni

Inghetata de zmeura

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!