Inghetata de capsuni, zmeura, fragi

Se trec capsunile prin sita pina se obtin patru pahare de pulpa. Se amesteca cu 300 g zahar pudra, un pahar de lapte si un albus de ou. Pentru o inghe

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g zahar pudra
  • 4 pahare pulpa de fructe
  • 1 pahar lapte
  • 1 albus

Mod de preparare

Se trec capsunile prin sita pina se obtin patru pahare de pulpa. Se amesteca cu 300 g zahar pudra, un pahar de lapte si un albus de ou. Pentru o inghetata mai fina, se inlocuieste laptele cu un pahar de frisca. Se asaza aceasta compozitie in forme si se ingheata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...