Inghetata de ciocolata cu rom

Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Cind zaharul s-a topit, se pune smintina, se adauga ciocolata rasa si topita, romul, apoi albusurile batute spum

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr. smintina
  • 5 oua
  • 4 linguri cu virf de zahar pudra
  • 100 gr. ciocolata
  • o lingurita de rom
  • vanilie

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Cind zaharul s-a topit, se pune smintina, se adauga ciocolata rasa si topita, romul, apoi albusurile batute spuma tare. Se pune in cupe si se da la congelator.
Inghetata se poate servi decorata cu ciocolata rasa

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa