Inghetata de fragi cu frisca

Se face un sirop gros din apa si zahar, se da deoparte si, dupa ce s-a racorit, se amesteca bine cu siropul de fragi. Se toarna in tavite sa se coagul

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg zahar
  • 1/2 l apa
  • 1/2 l sirop de fragi sau capsuni

Mod de preparare

Se face un sirop gros din apa si zahar, se da deoparte si, dupa ce s-a racorit, se amesteca bine cu siropul de fragi. Se toarna in tavite sa se coaguleze.
Se serveste cu frisca

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!