Inghetata de lamiie

Intr-un vas curat, se pregateste un sirop obisnuit din apa si zahar. Dupa 10 minute de clocote mici, se adauga coaja de la lamiie taiata in bucati mic

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 lamii mari
  • 1 litru de apa
  • 360 g de zahar

Mod de preparare

Intr-un vas curat, se pregateste un sirop obisnuit din apa si zahar. Dupa 10 minute de clocote mici, se adauga coaja de la lamiie taiata in bucati mici, se ia siropul de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se pune in sirop sucul lamiilor bine stoarse, se omogenizeaza, se toarna amestecul in cupe si se pune la congelator.
Cind se serveste inghetata, se poate decora cu felii subtiri de lamiie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...