Intr-un vas curat, se pregateste un sirop obisnuit din apa si zahar. Dupa 10 minute de clocote mici, se adauga coaja de la lamiie taiata in bucati mic
Intr-un vas curat, se pregateste un sirop obisnuit din apa si zahar. Dupa 10 minute de clocote mici, se adauga coaja de la lamiie taiata in bucati mici, se ia siropul de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se pune in sirop sucul lamiilor bine stoarse, se omogenizeaza, se toarna amestecul in cupe si se pune la congelator.
Cind se serveste inghetata, se poate decora cu felii subtiri de lamiie
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj