Inghetata de mure si capsuni

Pentru inghetata de mure si capsuni murele se paseaza in blender cu zaharul, apoi se amesteca bine cu frisca vegetala, batuta in prealabil.

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g mure
  • 300 ml frisca vegetala
  • 200 g capsuni
  • 2-3 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Pentru inghetata de mure si capsuni murele se paseaza in blender cu zaharul, apoi se amesteca bine cu frisca vegetala, batuta in prealabil.
Capsunele se zdrobesc cu o furculita.
In pahare de unica folosinta se pune un strat de piure de capsuni, apoi unul de mure si la final inca unul de piure. Se dau la congelator pentru cateva ore, apoi se scot din pahare si se servesc.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...