Inghetata de vanilie

Se freaca galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna putin cite putin laptele clocotit cu vanilia, amestecindu-se bine. Dupa ce s-a pus tot lapte

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • ¼ litru lapte
  • 250 gr. frisca
  • 150 gr. zahar
  • vanilie

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna putin cite putin laptele clocotit cu vanilia, amestecindu-se bine. Dupa ce s-a pus tot laptele si compozitia s-a racit, se adauga frisca batuta. Se toarna in forma cu capac si se da la gheata 3-4 ore. Se rastoarna si se orneaza cu frisca.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...