Se fierbe laptele, se adauga zaharul, vanilia si se lasa pe foc mic, pana se dizolva zaharul. Separat, se bat ouale intregi, se toarna treptat laptel
Se fierbe laptele, se adauga zaharul, vanilia si se lasa pe foc mic, pana se dizolva zaharul. Separat, se bat ouale intregi, se toarna treptat laptele fierbinte peste ele, apoi se bat cu telul. Se mai tin putin pe foc, pana da odata in clocot, apoi se strecoara si se pun la racit, intr-un vas cu apa rece. Se amesteca din cand in cand, iar dupa ce s-a racit bine, se toarna in cupe si se introduce in congelator.
Se serveste in cupe, cu sos de fructe sau de ciocolata. Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Chec pufos
Am ajuns si ziua asta, sa fac covrigi polonezi. Ii vanez de mult asa ca era timpul sa pun reteta in practica. Ies minunti,...
Covrigi poloneziDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti