Se spala, se curata de codite, apoi se piseaza impreuna cu samburii. Se amesteca apoi cu zaharul dizolvat, cu apa si se strecoara pasand lichidul. S
Se spala, se curata de codite, apoi se piseaza impreuna cu samburii. Se amesteca apoi cu zaharul dizolvat, cu apa si se strecoara pasand lichidul. Se adauga sarea de lamaie, zeamilul, in prealabil dizolvate in apa calda.
La urma se adauga frisca, se amesteca bine si se introduce in cupe care se tin la congelator. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Lapte de pasare Prajitura snikers
Intai am testat reteta Ksenyei anul trecut, iar acum am zis ca este cazul sa va prezint si reteta pentru ca a fost un...
Visine conservate pentru prajituriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj