Inghetata de zmeura

Intr-un castron, se bat bine ouale cu telul si, dupa ce sint bine batute, se adauga zaharul combinat cu faina, apoi se toarna cite putin lapte caldut.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pahare de lapte
  • 3 oua
  • un pahar cu zahar tos
  • o lingura cu faina
  • 2 pahare de zmeura pasata

Mod de preparare

Intr-un castron, se bat bine ouale cu telul si, dupa ce sint bine batute, se adauga zaharul combinat cu faina, apoi se toarna cite putin lapte caldut. Se amesteca continuu, asezind castronul la bain-marie, la foc mic, pina cind amestecul se ingroasa. Se inchide focul. Cind compozitia s-a racit, se combina cu zmeura zdrobita, se pune in forme si se da la congelator sa inghete bine. Se pot folosi si alte fructe (piersici, caise).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...