Pentru inghetata delicioasa de vanilie se freaca ouale cu zaharul. Se pune sa fiarba laptele si cand clocoteste, se adauga vanilia. Se da la o parte, se acopera.
Pentru inghetata delicioasa de vanilie se freaca ouale cu zaharul. Se pune sa fiarba laptele si cand clocoteste, se adauga vanilia. Se da la o parte, se acopera si se lasa asa un sfert de ora. Se toarna laptele incet peste oua, amestecand continuu. Se strecoara pnntr-o sita deasa. Se pune cratita cu compozitia pe foc potrivit, amestecand pana se ingroasa, astfel incat scotand lingura, pe ea sa ramana un strat subtire de crema. Se da la o parte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, se toarna in serbetiera si se ingheata. Dupa dorinta, cind este aproape gata, se adauga 2 — 3 linguri de frisca batuta, si se mai invarteste pana se intareste complet.
Am ajuns si ziua asta, sa fac covrigi polonezi. Ii vanez de mult asa ca era timpul sa pun reteta in practica. Ies minunti,...
Covrigi poloneziDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti