Inghetata din sucuri de fructe este o inghetata versatila prin varietatea de sucuri de fructe pe care le puteti folosi.
Bateti albusurile spuma tare, adaugati treptat zaharul, o lingura de rom.
Cind compozitia se tine de lingura(tel), puneti galbenusurile si sucul de fructe, dar asezati vasul peste un alt vas cu apa ce clocoteste. Bateti compozitia in continuare 10-15 minute, amestecind continuu. Adaugati frisca, puneti compozitia in cupe (castroane, tavite) si dati inghetata la congelator.
Se poate servi chiar cu sirop de fructe sau frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa