Inghetata etajata

Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga galbenusurile, iar la urma sminti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Primul etaj: 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri smintina proaspata
  • 2 lingurite cacao; Al doilea etaj: identic cu primul
  • dar cu aroma de vanilie (2 pliculete zahar vanilat); Al treilea etaj: identic cu celelalte doua
  • dar cu aroma de nes (2 lingurite)

Mod de preparare

Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga galbenusurile, iar la urma smintina si aroma. Se toarna intr-o forma compozitia la congelator si se lasa 2 ore sa inghete. Se continua cu etajul al doilea de vanilie la fel, dindu-se deasemenea la congelator, apoi cu cel de-al treilea etaj. Cind sint toate cele trei etaje inghetate se servesc taiate ca feliile de tort.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...