Inghetata exotica, made by Carmen Bruma

Ce sa faci pe o vreme ca asta :)? Iti iei o cupa de inghetata exotica si visezi la vacante in locuri cu palmieri, nisip alb, valuri azurii, hamac… Visatul nu ingrasa dar inghetata poate :) daca nu ti-o faci singur acasa si o mananci in cantitati si momente nepotrivite.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Inghetata exotica, made by Carmen Bruma

Ingrediente

  • fructe de padure – 200 g (zmeura, mure, fragi)
  • papaya – 100 g (sau pepene galben)
  • capsuni – 200 g
  • fulgi de cocos – 2 lingurite

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru inghetata
• puteti folosi fructe proaspete sau gata congelate. Daca optati pentru prima varianta, spalati-le, curatati-le, taiati-le in bucati mai mici ( e valabil pentru papaya) si bagati-le la congelator aproximativ 30 de minute
• adaugati alternativ ingredientele in storcator, asteptand sa fie preluate lent de axul melcat
• turnati inghetata intr-o cupa si adaugati fulgii de cocos
• daca preferati, puteti indulci inghetata adaugand o lingurita de miere sau sirop de artar
• se recomanda a se consuma in prima parte a zilei, pana la ora 16:00.
Aceasta reteta de inghetata exotica propusa de Carmen Bruma este potrivita si pentru copii, o alternativa sanatoasa la inghetata din comert. Pe langa gustul delicios, va bucurati si de vitaminele si mineralele din fructele folosite.

Savurati cu placere!

Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/inghetata-exotica-fara-zahar/ 

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...