Inghetata exotica, made by Carmen Bruma

Ce sa faci pe o vreme ca asta :)? Iti iei o cupa de inghetata exotica si visezi la vacante in locuri cu palmieri, nisip alb, valuri azurii, hamac… Visatul nu ingrasa dar inghetata poate :) daca nu ti-o faci singur acasa si o mananci in cantitati si momente nepotrivite.

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructe de padure – 200 g (zmeura, mure, fragi)
  • papaya – 100 g (sau pepene galben)
  • capsuni – 200 g
  • fulgi de cocos – 2 lingurite

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru inghetata
• puteti folosi fructe proaspete sau gata congelate. Daca optati pentru prima varianta, spalati-le, curatati-le, taiati-le in bucati mai mici ( e valabil pentru papaya) si bagati-le la congelator aproximativ 30 de minute
• adaugati alternativ ingredientele in storcator, asteptand sa fie preluate lent de axul melcat
• turnati inghetata intr-o cupa si adaugati fulgii de cocos
• daca preferati, puteti indulci inghetata adaugand o lingurita de miere sau sirop de artar
• se recomanda a se consuma in prima parte a zilei, pana la ora 16:00.
Aceasta reteta de inghetata exotica propusa de Carmen Bruma este potrivita si pentru copii, o alternativa sanatoasa la inghetata din comert. Pe langa gustul delicios, va bucurati si de vitaminele si mineralele din fructele folosite.

Savurati cu placere!

Articolul complet: http://www.carmen-bruma.ro/inghetata-exotica-fara-zahar/ 

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie

......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca