Inghetata spumoasa

Se bate smintina (care trebuie sa fie foarte proaspata), se adauga zaharul, apoi cafeaua si se amesteca inca putin. Se varsa in forme si se pune la co

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cescuta cu smintina
  • 1/3 pahar de cafea foarte tare
  • 4 linguri de zahar

Mod de preparare

Se bate smintina (care trebuie sa fie foarte proaspata), se adauga zaharul, apoi cafeaua si se amesteca inca putin. Se varsa in forme si se pune la congelator.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!