Parfait-ul este un desert inghetat delicios si consistent. Este foarte usor de preparat, fiind o alternativa de desert la inghetata.
Se bat albusurile spuma si se amesteca usor biscuitii rupti in patru. Zaharul se pune la fiert cu cacao si o ceasca de cafea mai concentrata sau esenta de cafea, apoi se da la rece.
Untul se freaca spuma, se adauga pe rind galbenusurile, apoi siropul de cacao, continuind frecatul. Se adauga apoi albusurile cu biscuitii. Se pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hirtie celofan, se apasa bine cu mina ca sa nu ramina goluri si se da la congelator pentru 3 ore.
Parfait-ul cu biscuiti se scoate de la congelator, se indeparteaza folia alimentara si se orneaza cu bucatele de ciocolata si frisca daca doriti.
Bun tare multicookerul asta! Am vrut sa incerc aceasta prajitura( care este mai pretentioasa la coacere), la multicooker si...
Prajitura cu iaurt si mere, la multicookerIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.