Parfait de cacao

Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca. Se

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 70 gr cacao
  • 100 gr zahar
  • 4 oua
  • 400 gr frisca

Mod de preparare

Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca.

Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...