Iubesc inghetata! Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi ( bunica le spunea "rapati") , miezul portocaliu, zemos si aromat. Iar cadura de afara m-a facut sa ma gandesc la ...inghetata. Si un secret: imi place si ciocolata neagra... ( reteta de vacanta)
Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol/ intr-o tava la congelator pana cand se intareste ( cca 45 minute).
Pui miezul in robot impreuna cu mierea si mixezi pana cand obtii o crema fina si delicioasa.
Servesti totul imediat, cu ciocolata rasa deasupra, frunzulita de menta si rotocoale de pepene proaspat.
Tips & Tricks: este important ca pepenele sa fie doar intarit, nu inghetat complet.
Sa aveti pofta!
O bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti