Biscuiti cu glazura de ciocolata

Se amesteca toate ingredientele, se pune faina pana se face un aluat care se desprinde de pe maini. Se intinde o foaie subtire si se taie biscuitii cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • o cana de zahar
  • 250 g de margarina
  • o lingurita de bicarbonat
  • coaja de lamaie (sau portocala) dupa gust
  • faina cat cuprinde
  • glazura: 150 g de ciocolata de menaj
  • 2 linguri de lapte. (sau: 2 linguri de cacao
  • 50 g de margarina
  • 3 linguri de lapte)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se pune faina pana se face un aluat care se desprinde de pe maini. Se intinde o foaie subtire si se taie biscuitii cu diverse forme. Se pun intr-o tava unsa si se dau la cuptor, la foc mediu, 10-15 minute, pana ce biscuitii se rumenesc usor. Se scot si se lasa sa se raceasca.

Glazura: Se amesteca ingredientele si se pun la foc mic, pe o plita, sa se combine. Cand compozitia devine ca o pasta, se cufunda biscuitii in ea si se lasa la uscat, pe un gratar de bucatarie, sau se ia cu lingurita din compozitie si se lasa dare pe suprafata biscuitilor. Se pastreaza foarte bine in saculeti de panza, in cutii de metal sau in vase de portelan.


Se servesc la Five O'ckock Tea

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!