Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiune Apoi adaugam p
Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiune
Apoi adaugam pe rand cate un ou si esenta de vanilie - mixam bine.
Faina se amesteca cu cacao, un varf de sare, si praful de copt.
Totul se adauga peste compozitia ciocolatoasa. Mixam bine, acoperim vasul cu o folie si punem aluatul la frigider 2 ore.
Din aluatul racit se modeleaza bilutze de aproximativ 2,5 cm diametru, se tavalesc bine prin zahar praf
Se aseaza in tava pe hartie de copt, la distanta de 4 cm intre ele.
Se vor coace la 160 grade C timp de 10-15 minute - cuptor preincalzit.
Cand sunt gata, biscuitii se vor lasa 2 minute in tava, dupa care vor fi scosi si lasati sa se raceasca.
Se pastreaza in caserole
Reteta propusa de Seima
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase