Biscuiti Truffle

Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiune Apoi adaugam p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr ciocolata taiata
  • 45 gr unt
  • 55 gr zahar praf
  • un varf sare
  • 2 oua mici
  • esenta vanilie
  • 100 gr faina
  • 10 gr cacao
  • 5 lingurita rasa praf de copt (nu prea mult ca sa nu crape tare biscuiteii). 90 gr zahar praf (pentru pudrat)

Mod de preparare

Untul si ciocolata se pun pe foc mic si se amesteca pana se va omogeniza compozitia, apoi adaugam zaharul si punem mixerul in functiune

Apoi adaugam pe rand cate un ou si esenta de vanilie - mixam bine.

Faina se amesteca cu cacao, un varf de sare, si praful de copt.

Totul se adauga peste compozitia ciocolatoasa. Mixam bine, acoperim vasul cu o folie si punem aluatul la frigider 2 ore.

Din aluatul racit se modeleaza bilutze de aproximativ 2,5 cm diametru, se tavalesc bine prin zahar praf

Se aseaza in tava pe hartie de copt, la distanta de 4 cm intre ele.

Se vor coace la 160 grade C timp de 10-15 minute - cuptor preincalzit.

Cand sunt gata, biscuitii se vor lasa 2 minute in tava, dupa care vor fi scosi si lasati sa se raceasca.

Se pastreaza in caserole

Reteta propusa de Seima

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii