Cornulete cu branza

Framantam branza, faina si untul cu putina sare si putin zahar si lasam sa se odihneasca 1 ora. Formam cornulete si le coacem. Cat sunt calde le rula

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 dkg branza
  • 25 dkg faina
  • 25 dkg unt
  • Sare
  • Zahar

Mod de preparare

Framantam branza, faina si untul cu putina sare si putin zahar si lasam sa se odihneasca 1 ora. Formam cornulete si le coacem. Cat sunt calde le rulam in zahar pudra. Putem coace si cornulete umplute cu gem, nuca sau mac.
Alte retete prajituri recomandate;

Prajitura cu visine

Dulceata de capsuni

Tarta cu visine

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!