Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si rezulta o coca elastica. Se imparte aluatul in 3- 4 parti, din fiecare se intinde o foaie rotunda si s
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si rezulta o coca elastica. Se imparte aluatul in 3- 4 parti, din fiecare se intinde o foaie rotunda si se taie mai multe fasii. Se amesteca intr-un castron 2/3 dintr-un borcan de dulceata si 100 gr. nuca macinata. Se pune cu lingurita cate putina umplutura pe fiecare triunghi. Se ruleaza de la partea lata spre varf. Se pregateste o tava cu hartie de copt si se pun cornuletele in tava, se coc 20-25 min la 185 grade.
Se servesc asa simple sau pudrate cu zahar.
Din seria preparatelor la multicooker, foarte reusit a fost acest cozonacel cu umplutura de mere! Am facut doi astfel de...
Cozonac trandafir cu merePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura