Cornulete rapide cu gem si nuca

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si rezulta o coca elastica. Se imparte aluatul in 3- 4 parti, din fiecare se intinde o foaie rotunda si s

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 200 gr. crema de branza sau iaurt gros
  • 200 gr. margarina la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 100 gr. zahar
  • 450 gr. faina + 1 plic praf de copt
  • 1 esenta
  • in plus:
  • dulceata de care dorim
  • 100 gr. nuci sau migdale macinate

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si rezulta o coca elastica. Se imparte aluatul in 3- 4 parti, din fiecare se intinde o foaie rotunda si se taie mai multe fasii. Se amesteca intr-un castron 2/3 dintr-un borcan de dulceata si 100 gr. nuca macinata. Se pune cu lingurita cate putina umplutura pe fiecare triunghi. Se ruleaza de la partea lata spre varf. Se pregateste o tava cu hartie de copt si se pun cornuletele in tava, se coc 20-25 min la 185 grade.
Se servesc asa simple sau pudrate cu zahar.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac trandafir cu mere

Din seria preparatelor la multicooker, foarte reusit a fost acest cozonacel cu umplutura de mere! Am facut doi astfel de...

Cozonac trandafir cu mere
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise