Alba ca zapada

Coca se imparte in trei si se coace pe fundul tavii. Pentru crema: o cana de lapte se bate cu 6 linguri faina, dupa care se pune in laptele fiert,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 2 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri lapte
  • 9 linguri ulei
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • sare
  • 1/2 lingurita amoniac; Crema: o cana lapte fiert
  • 6 linguri faina
  • 1 1/2 cana de zahar
  • 1 pachet margarina

Mod de preparare

Coca se imparte in trei si se coace pe fundul tavii. Pentru crema: o cana de lapte se bate cu

6 linguri faina, dupa care se pune in laptele fiert, se adauga 1 1/2 cana de zahar si 1 pachet margarina. Se da jos de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se adauga esenta de rom. Se umplu blaturile.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute marinate in sos de rosii

  Chiftelutele marinate vor fi mereu in topul preferintelor noastre. Avand carne de porc, am evitat prajirea si am...

Chiftelute marinate in sos de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca