Se amesteca ingredientele si se framanta bine. Se intind apoi doua foi, care se pun la copt. Separat se prepara crema. Se amesteca faina cu laptele s
Se amesteca ingredientele si se framanta bine. Se intind apoi doua foi, care se pun la copt. Separat se prepara crema. Se amesteca faina cu laptele si se pune pe foc mic. Cand se ingroasa se adauga coaja rasa de la o lamaie. Se freaca bine 150 gr unt cu 1 pahar si jumatate de zahar pudra si se adauga in crema. Se umplu foile cu acest amestec si se lasa la rece.
Prajitura se serveste pudrata cu zahar deasupra.
Alte retete:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Prima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa