Se amesteca ingredientele si se framanta bine. Se intind apoi doua foi, care se pun la copt. Separat se prepara crema. Se amesteca faina cu laptele s
Se amesteca ingredientele si se framanta bine. Se intind apoi doua foi, care se pun la copt. Separat se prepara crema. Se amesteca faina cu laptele si se pune pe foc mic. Cand se ingroasa se adauga coaja rasa de la o lamaie. Se freaca bine 150 gr unt cu 1 pahar si jumatate de zahar pudra si se adauga in crema. Se umplu foile cu acest amestec si se lasa la rece.
Prajitura se serveste pudrata cu zahar deasupra.
Alte retete:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj