140g margarina se freaca cu 180g zahar farin. Se adauga 140g nuca macinata si 4 albusuri batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si tapetata la 175C
140g margarina se freaca cu 180g zahar farin.
Se adauga 140g nuca macinata si 4 albusuri batute spuma.
Se coace intr-o tava unsa si tapetata la 175C (foc mediu) si se incearca cu scobitoare cand e gata. Se scoate din cuptor si se stinge cuptorul.
Peste prajitura fierbinte se toarna compozitia: 4 galbenusuri frecate cu 120g zahar.
Se pune in cuptorul stins pana face crusta.
Cand s-a racit, se unge cu crema: 100g zahar, 2 linguri de cacao si 100g unt frecat.
Se presara cu nuca macinata.
Se taie dreptunghiuri subtiri si lungi cam cat degetul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa