Se amesteca cacaua, impreuna cu faina, drojdia, zaharul, sarea si ciocolata rasa marunt. Se amesteca laptele caldut, impreuna cu untul topit si ouale
Se amesteca cacaua, impreuna cu faina, drojdia, zaharul, sarea si ciocolata rasa marunt. Se amesteca laptele caldut, impreuna cu untul topit si ouale batute. Se toarna peste amestecul de drojdie si faina si se omogenizeaza bine cu un mixer. Compozitia se toarna intr-o forma mare rotunda de baba sau forme mai mici. Se coace in cuptorul incins, 15-20 de minute. Se lasa apoi la racit. Se fierb separat, ingredientele pentru sirop, apoi se toarna peste prajitura.
Se asaza pe un platou, apoi se orneaza cu frisca batuta, cacao sau fructe de sezon. Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajituri simple Cornulete cu rahat Prajitura snikers
O tartă ușoară și aromată, un desert de ,,răsfăț”!!! Dacă folosim margarină în loc de unt, putem să o servim...
Tartă cu mere după o rețetă vecheIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure