Se amesteca cacaua, impreuna cu faina, drojdia, zaharul, sarea si ciocolata rasa marunt. Se amesteca laptele caldut, impreuna cu untul topit si ouale
Se amesteca cacaua, impreuna cu faina, drojdia, zaharul, sarea si ciocolata rasa marunt. Se amesteca laptele caldut, impreuna cu untul topit si ouale batute. Se toarna peste amestecul de drojdie si faina si se omogenizeaza bine cu un mixer. Compozitia se toarna intr-o forma mare rotunda de baba sau forme mai mici. Se coace in cuptorul incins, 15-20 de minute. Se lasa apoi la racit. Se fierb separat, ingredientele pentru sirop, apoi se toarna peste prajitura.
Se asaza pe un platou, apoi se orneaza cu frisca batuta, cacao sau fructe de sezon. Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajituri simple Cornulete cu rahat Prajitura snikers
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa