Baston cu branza

Amestecam ingredientele pentru aluat si tapetam o forma cu modele astfel incat sa ramana aluat si pentru acoperit. Pentru crema amestecam bine ingredi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 40 dkg faina
  • 12 dkg margarina
  • 1 lingurita biarbonat de sodiu
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingura praf de cacao
  • 1 galbenus
  • ½ cana smantana
  • Pentru crema:
  • 50 dkg branza
  • 4 galbenusuri
  • 20 dkg zahar pudra
  • 3 linguri gris
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 dkg stafide
  • Coaja razuita de la 1 lamaie
  • 5 albusuri

Mod de preparare

Amestecam ingredientele pentru aluat si tapetam o forma cu modele astfel incat sa ramana aluat si pentru acoperit. Pentru crema amestecam bine ingredientele. Batem spuma 5 albusuri si adaugam incet branza. Umplem forma cu modele, si acoperim cu restul de aluat. Coacem la foc mediu in cuptorul pre-incalzit.
Alte prajituri recomandate

Inghetata capsuni

Tarta capsuni

Tort cu capsuni

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...