Se bat albusurile de ou (conform retetei anterioara) la se adauga 15dg de cocos si un praf de sare. Se porneste cuptorul si se alege cea mai mica temp
Se bat albusurile de ou (conform retetei anterioara) la se adauga 15dg de cocos si un praf de sare. Se porneste cuptorul si se alege cea mai mica temperatura (max. 120 de grade C). Se unge o tava mai mare cu unt dupa care se presara cu faina. Din aceasta compozitie se formeaza movile de dimensiunea unei nuci si se aseaza in tava calduta. Bezelele se lasa la cuptor pana capata o culoare aurie. Daca in timpul spumarii se adauga cativa stropi de suc de lamaie, spuma devine mai tare. Nuca de cocos razuita poate fi inlocuita cu migdale, nuci, alune macinate. In cazul in care mierea se substitie cu zahar brun, bezelele vor fi mai tari.
Nu este indicat a se pastra la frigider.Din cantitatile de mai sus se obtin aproximativ 36 de bucati.
Alte retete de prajituri recomandate
Negresa prajitura
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu crema
"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...
Ciorba de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.