Se amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu un tel timp de 5 minute si apoi se p
Se amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu un tel timp de 5 minute si apoi se pune pe baie de aburi si se bate in continuare pana cand rezulta o compozitie consistenta. Se pun mici gramajoare din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie alba, cu ajutorul unui cornet sau cu o lingurita. Se lasa intre gramajoare un spatiu de 1 cm. Se introduce tava in cuptorul incins, fara foc si se lasa tava pana la racirea cuptorului.
Se servesc bezelele dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Turta dulce
Ciocolata de casa
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa